Skip to main content Skip to search

OVER ELSV

Even kennismaken …

Ik ben Els, freelance administratietalent. Na mijn opleiding Secretariaat-Talen heb ik 20 jaar ervaring opgedaan in diverse administratieve functies, en dat in verschillende sectoren: van assistente voor boekhouders, advocaten, notarissen en zelfs een minister tot commercieel-administratief bediende in zowel kleine familiebedrijven en vzw’s als multinationals.

Al die tijd heb ik mezelf klaargestoomd om jou vandaag optimaal van dienst te kunnen zijn. Dankzij mijn uitgebreide ervaring op vlak van event- en officemanagement, managementondersteuning en automatisering kan ik nu een brede waaier administratieve support aanbieden aan verschillende soorten ondernemers. Misschien ook aan jou?

“Mijn droomcliënten?
Dat zijn ambitieuze duurzame ondernemers die op zoek zijn naar een betere work-lifebalans
of meer tijd om hun business te laten groeien.
Door tijdrovende administratieve taken uit handen te geven, kan het!”

– Els

Samen aan de slag?

Graag! Mijn freelancestatuut verleent mij maximale flexibiliteit. Zo kan ik 100% op basis van jouw noden worden ingezet in je organisatie. Met een rugzak vol ervaring en oog voor organisatie ben ik er zeker van dat we samen een positieve wisselwerking kunnen inplannen.

Dat doe ik steeds met een hart voor duurzaam ondernemen én in alle discretie. Want administratie is meer dan paperassen verschuiven alleen; het is iemand in vertrouwen nemen die je zaakjes mee op orde houdt. Een helpende hand. Een meedenkende medewerker. Graag word ik die persoon voor jou!

In samenwerking met

Ik verzorg het secretariaat bij één van de klanten van Aliqua Services.

Ilse De Cuyper nam mij 4 jaar geleden onder haar vleugels en was mijn mentor toen ik mijn eerste stappen zette als freelancer. Ondertussen heb ik haar klantenportefeuille overgenomen.