Skip to main content Skip to search

DIENSTEN

Hieronder vind je een greep uit de diensten die ik kan aanbieden. Contacteer me gerust om samen meer mogelijkheden te bekijken. The sky is not the limit!

Planning & Organisatie

Organiseren en plannen is mijn tweede natuur.

Aarzel niet om mij in te schakelen voor het organiseren en plannen van jouw projecten, events (privé en zakelijk), reizen (privé en zakelijk), algemene vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, afspraken, transport, enz…

Ik help je ook graag bij het beheren van je agenda.

Typiste

Het uittypen van juridische, medische of andere dictaten neem ik graag voor mijn rekening. Ik heb kennis van Kleos, Toga en DLex.

Coaching

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken en de taken worden routinematig uitgevoerd, misschien wel door de trouwe secretaresse die inmiddels jarenlang deel uitmaakt van de firma. Tot op het moment dat het fout loopt en zij plots uitvalt door ziekte. Je zit met je handen in je haar…

Ik kan voor jou de processen analyseren en scripts of procedures uitschrijven. Geen stress meer bij onverwachte vervangingen. Iedereen kan probleemloos invallen.

Ben je een start-up en moet je nog beginnen een administratie op te zetten? Ook daarbij kan ik je van dienst zijn! Ik bekijk samen met jou wat je nodig zou kunnen hebben om alles vlot te laten verlopen en denk mee om de efficiëntste manier te vinden zodat je administratie op rolletjes loopt!

Contacteer me vrijblijvend voor een efficiëntieanalyse en ontdek wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen!

Office management

Ik ben van alle markten thuis en kan je helpen met onder meer:
✓ Data-invoer en verwerking
✓ Redigeren en opmaken van teksten, verslagen en power point presentaties
✓ Beheren van administratie
✓ Simpele vertalingen van Frans of Engels naar Nederlands
✓ Briefwisseling en mailings
✓ Klassement, digitaal en analoog
✓ …

Ondersteunen boekhouding

Zit je verveeld met de voorbereiding van de boekhouding? Ook hiervoor kan je bij mij terecht. Ik maak jouw offertes en facturen en volg de betalingen op. Jouw debiteurenbeheer loopt voortaan als een trein!

Website & social media

In het onderhouden van je website en social media kanalen kruipt nogal wat tijd. Tijd die je liever besteedt aan je core-business of je kinderen. Ook deze taken neem ik je graag uit handen.